Ringleiding Ringleiding

In de kerk is een ringleiding aanwezig. Mensen met een gehoorapparaat kunnen hiervan gebruik maken. Als u gebruik maakt van de ringleiding kunt u het beste plaatsnemen in het middenvak.

 
Kerkomroep via het internet Kerkomroep via het internet

Kerkdiensten van onze Kapelgemeente zijn met beeld en geluid te volgen op computer, tablet of mobiele telefoon via de website van de Kerkomroep, www.kerkomroep.nl. Klik daarvoor op de link onder het logo van kerkomroep (in de rechterkolom op deze website). Vervolgens wijst het zich vanzelf om de kerkdienst te vinden.

U kunt de dienst rechtstreeks beluisteren, maar ook kunt u nog luisteren naar de diensten van de afgelopen weken. Ook kunt u een (speciale) dienst downloaden op uw computer om nog eens te beluisteren.

 
Kerkomroep via een ontvanger Kerkomroep via een ontvanger

Als u geen computer, laptop of telefoon met een internetaansluiting heeft, is het ook mogelijk om de diensten via een ontvanger  te beluisteren. Dat kan een uitkomst zijn als u niet in staat bent om de dienst in de Kapel bij te wonen, en niet handig bent met internet.
Er zijn geen ingewikkelde telefoonaansluitingen nodig. Als u een aansluiting wilt hebben, dan geeft u dat aan en vervolgens sluit een vrijwilliger van de kerk een ontvanger aan op uw bestaande telefoonaansluiting. Via deze ontvanger kunt u de diensten rechtstreeks beluisteren, maar ook op een later tijdstip kunt u alsnog luisteren naar de diensten van de afgelopen weken. Dat geldt niet alleen voor de diensten in de Kapel, maar ook voor de Grote Kerk, Ichthus, Schepershof en De Opgang.

Voor de ontvanger betaalt u € 10,- per maand. Daar zitten de telefoonkosten bij in. Als statiegeld betaalt u voor de ontvanger éénmalig € 50,-. Dit bedrag wordt terugbetaald als de ontvanger weer wordt ingeleverd.

Als u nog vragen heeft of een aansluiting wilt hebben, kunt u contact op nemen met Wolter Timmer, telefoon (0591) 648112 of één van de andere kerkrentmeesters.

 
Autodienst Autodienst

Mensen zonder eigen vervoer, kunnen een beroep doen op de 'autoservice' van de Kapel. Iedere zondagmorgen is er iemand beschikbaar, die leden van de Wijkgemeente Emmen-Centrum Kapel naar de kerk brengt. Natuurlijk worden ze na de kerkdienst ook weer thuis gebracht.
Als u over dit autovervoer meer wilt weten, er gebruik van wilt maken of mee wilt draaien als vrijwilliger, neem dan gerust contact op met José Pietersma, telefoon 06 57131180,
e-mail josepietersma@outlook.com