Kerkomroep via een ontvanger Kerkomroep via een ontvanger

Als u geen computer, laptop of telefoon met een internetaansluiting heeft, is het ook mogelijk om de diensten via een ontvanger  te beluisteren. Dat kan een uitkomst zijn als u niet in staat bent om de dienst in de Kapel bij te wonen, en niet handig bent met internet.
Er zijn geen ingewikkelde telefoonaansluitingen nodig. Als u een aansluiting wilt hebben, dan geeft u dat aan en vervolgens sluit een vrijwilliger van de kerk een ontvanger aan op uw bestaande telefoonaansluiting. Via deze ontvanger kunt u de diensten rechtstreeks beluisteren, maar ook op een later tijdstip kunt u alsnog luisteren naar de diensten van de afgelopen weken. Dat geldt niet alleen voor de diensten in de Kapel, maar ook voor de Grote Kerk, Ichthus, Schepershof en De Opgang.

Voor de ontvanger betaalt u € 10,- per maand. Daar zitten de telefoonkosten bij in. Als statiegeld betaalt u voor de ontvanger éénmalig € 50,-. Dit bedrag wordt terugbetaald als de ontvanger weer wordt ingeleverd.

Als u nog vragen heeft of een aansluiting wilt hebben, kunt u contact op nemen met Wolter Timmer, telefoon (0591) 648112 of één van de andere kerkrentmeesters.

terug