Kerkomroep Kerkomroep

Via de kerkomroep zijn de kerkdiensten in de Kapel thuis te beluisteren. Dat kan een uitkomst zijn als u niet in staat bent om de dienst in de Kapel bij te wonen, omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent. Ook als u (tijdelijk) ziek bent kan dit een mooie oplossing zijn om toch met uw kerk verbonden te blijven. Er zijn geen ingewikkelde telefoonaansluitingen nodig. Als u een aansluiting wilt hebben, dan geeft u dat aan en vervolgens sluit een vrijwilliger van de kerk een ontvanger aan op uw bestaande telefoonaansluiting. Via deze ontvanger kunt u de diensten rechtstreeks beluisteren, maar ook op een later tijdstip kunt u alsnog luisteren naar de diensten van de afgelopen weken. Dat geldt niet alleen voor de diensten in de Kapel, maar ook voor de Grote Kerk, Ichthus, Schepershof en De Opgang.

Voor de ontvanger betaalt u € 10,- per maand. Daar zitten de telefoonkosten bij in. Als statiegeld betaalt u voor de ontvanger éénmalig € 50,-. Dit bedrag wordt terugbetaald als de ontvanger weer wordt ingeleverd.

Als u een computer heeft met een internetaansluiting, is het ook mogelijk om de diensten via uw computer te beluisteren. U heeft dan geen speciale ontvanger nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Via internet gaat u naar: www.kerkomroep.nl  Daar gaat u via "kerkkeuze" naar de provincie Drenthe en vervolgens kiest u de kerk waarmee een verbinding wilt maken. U kunt de dienst dan rechtstreeks beluisteren, maar ook kunt u nog luisteren naar de diensten van de afgelopen weken. Ook kunt u een (speciale) dienst downloaden op uw computer om nog eens te beluisteren of op een CD op te slaan.

Als u nog vragen heeft of een aansluiting wilt hebben, kunt u contact op nemen met Wolter Timmer, telefoon (0591) 648112 of één van de andere kerkrentmeesters.

 

terug